KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Kamión s tisíci kuřat se převrátil, všechna skončila na jatkách

Na silnici R4 u Těchařovic na Příbramsku se ve středu dopoledne převrátil přívěs kamiónu, který převážel asi 2800 kuřat. Silnice byla na půl hodiny uzavřena kvůli vyproštění vozidla, poté policisté dopravu řídili kyvadlově. Kamión s dobytkem zase havaroval na Jindřichohradecku, silnice musela být také uzavřena.


Nehoda se podle mluvčí středočeských hasičů Lenky Kostkové stala před 10:30 na 53. kilometru hlavního tahu vedoucího z Prahy do Strakonic. "Vlek za kamiónem spadl do škarpy na bok," upřesnila mluvčí příbramské policie Lenka Pavlová.

Silnice byla podle mluvčí obousměrně uzavřena asi na půl hodiny, hasiči se během té doby snažili jeřábem vrátit vlek kamiónu zpět na kola. "Na místo jede náhradní doprava," dodala Kostková. Při nehodě nebyl nikdo zraněn, příčiny policisté zjišťují.

Podle Kostkové hrozilo, že se kuřata v přepravkách udusí, a tak je hasiči museli přeložit na náhradní auto. "Teprve poté mohli s pomocí automobilového jeřábu zvednout zpět na kola převrácený přívěs," dodala. Kuřata skončila na jatkách ve Vodňanech. Silnice byla podle Kostkové plně zprůjezdněna ve 13:00.

Havaroval také kamión s dobytkem

Podobná nehoda se ve středu stala také v Jihočeském kraji. U Horního Žďáru na Jindřichohradecku havarovalo nákladní auto převážející dobytek. Silnice první třídy Jindřichův Hradec - České Budějovice bude podle dopravního centra uzavřena do 12:30.

Souprava s vlekem leží napříč přes komunikaci. Řidič vyvázl bez zranění, řekla mluvčí krajských hasičů Jana Neškodná.


(Zdroj: Krimi Zprávy České Budějovice)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

ILIEVA MARIA METODIEVA
* 16.11.2007 hledaná

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín