KRIMIONLINE, KRIMI ZPRÁVY, KRIMI VIDEA, KRIMI PLUS

KRIMIONLINE.cz

KRIMI ZPRÁVY ONLINE

krimi zprávy

ČLÁNKY

Bezdomovec zmlátil dívku do bezvědomí

Třiapadesátiletý bezdomovec zmlátil o víkendu osmnáctiletou dívku před obchodním domem Mercury v Nádražní ulici v Českých Budějovicích tak, že upadla do bezvědomí a záchranáři ji museli převézt do nemocnice.


„Po příjezdu na místo před osmou hodinou v sobotu večer, strážníci zjistili, že na ulici skutečně leží zraněná žena v bezvědomí a dva svědci jí poskytovali pomoc,“ popisoval Právu zásah mluvčí městské policie Václav Sup.

Zdůraznil, že podle svědků stála na protějším chodníku skupinka bezdomovců, kteří tam popíjeli alkohol. „Jeden z nich však náhle přistoupil k ženě, praštil s ní o zem tak silně, že již ze silnice nevstala a zůstala bezvládně ležet hlavou na obrubníku,“ upozornil mluvčí strážníků.

Útočník z místa utekl, ale strážníci ho dopadli během deseti minut v nedaleké ulici U Lávky. Dívku převezli záchranáři do nemocnice a případ si převzali českobudějovičtí státní policisté.

„Zatím řešíme celou věc jako přestupek, ale případ může být ještě překvalifikovaný na základě následků útoku. Jisté je, že jak útočící muž, tak dívka byli v době potyčky posilněni alkoholem,“ dodala Tupá.


(Zdroj: Krimi Zprávy České Budějovice)


krimi pátrání

PÁTRÁNÍ PO OSOBÁCH


ČORBA LADISLAV
* 18.3.1963 hledaný

DUCHOŇ KAREL
* 19.1.1990 hledaný

FILIP MIROSLAV
* 28.12.1955 pohřešovaný

HYNEK JIŘÍ
* 20.5.1987 pohřešovaný

JANDOVÁ KATEŘINA
* 23.8.1991 hledaná

KMOCH PAVEL
* 8.6.1971 hledaný

LOKAJÍČEK LADISLAV
* 20.3.1999 hledaný

MLYNÁŘÍK VÁCLAV
* 11.2.1969 pohřešovaný

POPOVICI MARK
* 5.11.2018 pohřešovaný

RAETHER MICHAL
* 17.10.1986 pohřešovaný

RAKAŠ PATRIK
* 13.1.1993 hledaný

ŠIMKOVÁ KLÁRA
* 30.11.2006 hledaná

(Zdroj: Policie ČR www.policie.cz)

krimi zprávy

KRIMIONLINE.cz

Praha Brno Ostrava Plzeň Liberec Olomouc Ústí nad Labem České Budějovice Hradec Králové Pardubice Havířov Zlín Kladno Most Karviná Opava Frýdek-Místek Karlovy Vary Teplice Děčín Jihlava Chomutov Jablonec nad Nisou Přerov Prostějov Mladá Boleslav Česká Lípa Třebíč Třinec Tábor Znojmo Příbram Cheb Orlová Kolín Trutnov Písek Kroměříž Šumperk Vsetín Valašské Meziříčí Litvínov Uherské Hradiště Hodonín Český Těšín Břeclav Krnov Litoměřice Sokolov Nový Jičín